Hindistan cevizli makaronlar

Hindistan cevizini kim sevmez? Hem de şekerli kar topları gibi bir tabakta sunuluyorsa...

hindistan-cevizli-makaron

Malzemeler:

- 14 kaşık Hindistan cevizi

- Yarım su bardağı toz şeker

- 1 paket vanilya

- 3 yumurta akı

hindistan-cevizli-makaron-yapilisi

Hazırlanışı

1. Fırınınızı 325°C dereceye ayarlayın.

2. Bir kap içerisine yumurta akı ve tuz yoğunlaşana kadar mikser ile çırpın.

3. Yoğunlaşan karışıma, hindistancevizi karıştırın, ,şeker ve vanilyayı da ekleyin ve yumuşak hareketlerle kaşık yardımı ile karışımı harmanlayın.

4. Fırın tepsisine fırın kağıdı yerleştirerek hindistan cevizli makaronları üstleri pembeleşinceye kadar 20/25 dakika pişirin.

makaron-son-hali

Fotoğraf kaynak: rachelschultz