Hindistan cevizli makaronlar
Hindistan cevizini kim sevmez? Hem de şekerli kar topları gibi bir tabakta sunuluyorsa...
Malzemeler:
- 14 kaşık Hindistan cevizi
- Yarım su bardağı toz şeker
- 1 paket vanilya
- 3 yumurta akı
Hazırlanışı
1. Fırınınızı 325°C dereceye ayarlayın.
2. Bir kap içerisine yumurta akı ve tuz yoğunlaşana kadar mikser ile çırpın.
3. Yoğunlaşan karışıma, hindistancevizi karıştırın, ,şeker ve vanilyayı da ekleyin ve yumuşak hareketlerle kaşık yardımı ile karışımı harmanlayın.
4. Fırın tepsisine fırın kağıdı yerleştirerek hindistan cevizli makaronları üstleri pembeleşinceye kadar 20/25 dakika pişirin.
Fotoğraf kaynak: rachelschultz